Medewerkers

✪   Het team

Momenteel zijn er géén vacatures


Alvorens er over zakelijke of fiscale vraagstukken begonnen wordt, is het noodzaak dat u bekend bent met het team dat achter u staat. Alle specialisten binnen de BG-Groep stellen zich hieronder kort en bondig voor, zodat u een goede eerste indruk heeft van het bedrijf waar (hopelijk) zaken mee doet. 

#mtwgerrits   |  #wvaneck  |  #ckraaijeveld  |  #mverhoeven |  #sklaassen-smetsers  |  #jmelssen 


Dhr. M.T.W. Gerrits

Oprichter en eigenaar BG-Groep

Marc Gerrits is de oprichter van het kantoor. Marc is opgeleid bij de Rijks Accountantsdienst en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de accountants- en belastingadviespraktijk. Zijn expertise ligt in het eenvoudig in kaart brengen van complexe materie zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Zijn specialisme ligt op het gebied van administratieve dienstverlening, HTM-advies en salarisadministratie en corporate finance.

Marc heeft een eigen uitgesproken mening en is daardoor in staat om zijn gesprekspartners uit te dagen om tot een optimale oplossing te komen. Marc denkt oplossingsgericht en zal niet opgeven totdat hij de zaak tot een goed einde heeft gebracht.


Dhr. W.G.A.M. Van Eck

Eigenaar BG-Groep

Wilton van Eck is tevens ook eigenaar en in 1993 als partner toegetreden tot de maatschap. Wilton heeft belastingrecht gestudeerd aan de HEAO in Arnhem en heeft meer dan 25 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk. Wilton is de fiscale vraagbaak op het kantoor en sparringpartner van Marc in moeilijke complexe vraagstukken. Hij is een allround fiscalist met speciale aandacht voor de inkomsten- en omzetbelasting.

Wilton is sociaal ingesteld en geeft een duidelijke advies in de taal van zijn klanten. Wilton denkt met de klant mee en zal altijd met een oplossing komen die past bij zijn klanten.


Mevr. C.S. Kraaijeveld

Assistent-accountant

Claudia is al meer dan 25 jaar verbonden aan ons kantoor. Begonnen als administratief medewerker/secretaresse heeft zij zich opgewerkt tot assistent-accountant. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de controle van administraties en samenstelopdrachten voor de jaarrekening.

Claudia is vrolijk en klantgericht. Zij is degene die de nieuwe klanten op ons kantoor administratief begeleid, zodat zij bekend worden met de werkwijze van de BG-groep.


Dhr. M. Verhoeven

Assistent-accountant

Marc is al geruime tijd in dienst bij ons kantoor. Marc is assistent-accountant en houdt zich voornamelijk bezig met de controle van administraties, financieringsvraagstukken en samenstelopdrachten voor de jaarrekening. Tevens is Marc (mede) verantwoordelijk voor de salarisadministratie.

Marc is degene die de meest ingewikkelde samenstelopdrachten (met name concernvennootschappen) tot een goed einde brengt. Hij kenmerkt zich, door met een vastberaden inzet zijn opdrachten tot een goed einde te brengen.


Mevr. S. Klaassen-Smetsers

Assistent-accountant

Sandra is in dienst als assistent-accountant en houdt zich voornamelijk bezig met de controle van administraties en samenstelopdrachten voor de jaarrekening.

Sandra kenmerkt zich door haar precieze instelling. Zij ziet geen detail over het hoofd.


Dhr. J. Melssen

Administratief medewerker

Jeffrey is het laatst bij ons in dienst gekomen en houdt zich bezig met het invoeren, verwerken en controleren van de administraties. Tevens is hij verantwoordelijke voor de interne logistieke dienstverlening op ons kantoor.