Diensten

Door te weten wat er speelt in de branche stellen wij ons op als uw sparringpartner. Wij blijven no-nonsense met u meedenken. A

“Voor de BG-Groep betekent adviseren meer dan alleen met cijfers bezig zijn.”

ls ondernemer moet u snel schakelen en allerlei financiële beslissingen nemen. Dit kan bij u grote, kleine of praktische vragen oproepen. Met onze vakkennis en persoonlijke dienstverlening kunnen wij u begeleiden en adviseren. Door korte communicatielijnen weet u altijd wie u nodig heeft. BG-Groep is gespecialiseerd in administratieve dienstverlening, HRM-advies en salarisadministratie, fiscale advisering, bedrijfsfinanciering en corporate finance voor het midden- en kleinbedrijf. Bij ons kunt u altijd binnen stappen, de drempel voor contact leggen is laag, de persoonlijk service van dienstverlening is hoog.

De administratie vormt het kloppend hart van de onderneming. Deze vormt de basis voor de beslissingen die u neemt.


Denk daarbij aan managementrapportages, aangiften BTW, jaarrekeningen en investeringsbeslissingen.

BG Groep kan u ondersteunen bij de keuze, inrichting en optimalisatie van uw administratieve software en de daarbij behorende bedrijfsprocessen.

U heeft de mogelijkheid de financiële administratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden bij de BG Groep. Op die manier ben u er verzekerd van dat de administratie juist en tijdig wordt verwerkt en dat de diverse rapportages (waaronder periodieke managementrapportages), BTW-aangiftes en de jaarrekening op een efficiënte gemaakt kunnen worden.

De BG-Groep kan u ook ondersteunen in het zelf verwerken van de administratie door middel van online software oplossingen. Daardoor zijn wij in staat u een maatwerk oplossing te bieden.

✪   HRM advies

Onafhankelijkheid in arbeidsrechtelijke zaken is een belangrijk begrip. Ontlast onderlinge werkrelaties door gebruik van externe advisering.


BG Groep kan u ondersteunen bij arbeidsrechtelijke zaken. Denk daarbij aan het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Maar denk ook advisering bij arbeidsgeschillen en ontslagprocedures.

Tevens is het mogelijk uw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden. Wij maken gebruik van geautomatiseerde oplossingen, waarbij het mogelijk is om online gegevens aan te leveren en inzicht te hebben in verwerking van de gegevens.

Salarisadministratie
Tevens is het mogelijk uw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden. Wij maken gebruik van geautomatiseerde oplossingen, waarbij het mogelijk is om online gegevens aan te leveren en inzicht te hebben in verwerking van de gegevens.
✪   Fiscaal advies

In de huidige economie wordt er dagelijks door vrijwel iedere ondernemer een zakelijke beslissing genomen. Deze beslissing brengt fiscale gevolgen met zich mee.


Of het nu gaat om de aanschaf van een auto of de mogelijkheid van het aanvaarden van een opdracht in een ander land, BG Groep is bekend met de voortdurende wijzigingen in het fiscale klimaat. De BG-Groep kan u voorzien in praktische fiscale adviezen bij herstructureringen, bedrijfsovernames of bedrijfsopvolging. Doordat wij onze klanten persoonlijk goed kennen, kunnen wij u advies op maat bieden, dat perfect aansluit bij uw behoeften en doelstellingen.

Ook als privé persoon kunnen wij u fiscaal bijstaan op het gebied van estate planning, financiële planning, huwelijkse voorwaarden of schenking aan de kinderen.

Fiscale aangiften
De overheid hecht steeds meer waarde aan het juist en tijdig aanleveren van de fiscale aangiften. Wij kunnen u daarbij helpen. Door uw aangiften bij de BG-Groep onder te brengen, kunnen wij u ontzorgen door ons de benodigde gegevens aan te leveren. Wij zullen u altijd informeren over de termijnen en de wettelijke regels die in uw specifieke situatie gelden.

✪   Bedrijfsfinanciering

Wij hebben ruime ervaring in financieringstrajecten die nodig zijn voor uitbreidingen, aan- en/of verkoop of bij een management buy-out.


De BG-Groep blijft daarbij onafhankelijk en zoekt daarbij naar het beste arrangement wat op dat moment de markt te bieden heeft. Wij hebben goede contacten met alle banken, maar ook met alternatieve financiers.
Door onze proactieve houding kunnen wij een schakel zijn tussen u en de financier. Vanwege onze ervaring zijn wij thuis in o.a. de volgende financieringen:

  • Overnamefinanciering
  • Groeifinanciering
  • Financiering voor investeringen
  • Herfinanciering
✪   Corporate finance

Wij hebben ook ruime ervaring op het gebied van overnames van midden als kleine (familie) bedrijven.


In dat traject kan de BG-Groep adviseren bij vraagstukken op het gebied van waardebepaling en financiering van de overname. Ook zullen wij daarbij het traject van due diligence onderzoek en de contacten met advocaten begeleiden.